VEGHEL | Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Veghel. De organisatie achter de Veghelse Food la Route belooft dat het ‘ontzettend genieten’ wordt. “Het wordt erg gezellig en er wordt veel gelachen op zo’n avond en dat terwijl je ook gewoon lekker op stap bent met je geliefde, vrienden en/of familie.” meldt de organisatie. In het totaal zijn er vier smaakvolle gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn zijn: Trattoria da Roberto, Brasserie Tadaa!, Restaurant Wittern en Restaurant DIS.

Zo kun je op één avond vier verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. “Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een gezellige avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft”, belooft het team achter Food la Route. Alle vier de deelnemende restaurants liggen in Veghel.

Deelnemen

Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69.90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk viergangendiner, inclusief drie bijpassende wijnen en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus meld je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.foodlaroute.nl.

Het evenement wordt georganiseerd op donderdag 24 november.

Meer informatie over Food la Route is te vinden op: www.foodlaroute.nl.