Vacatures

Werken bij Brasserie Tadaa!

Brasserie Tadaa! is op zoek naar horecatoppers voor zowel full-time als part-time posities binnen ons bedrijf! We zijn op zoek naar collega’s met een open blik, waarbij gastvrijheid en een goede motivatie de enige eisen zijn. Een gezonde dosis humor mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Uiteraard zijn er altijd doorgroeimogelijkheden! Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dus iedereen is vrij om verbeterpunten voor te stellen. Met ons hechte team is het doel om constant alle aspecten van het bedrijf te perfectioneren. Dat geldt voor zowel posities in de keuken, zodat de lunch en het diner nooit eindeloos hetzelfde blijven en zeker ook voor het restaurant. 

Maak gebruik van al jouw creativiteit en solliciteer nu!

Stuur je CV

Zelfstandig werkend kok

Heb jij passie voor de klassiek franse keuken en haal je graag het beste in jezelf naar boven? Dan ben jij de perfecte match!

Afwastoppers

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen zullen hier doorslaggevend zijn! Er zijn altijd doorgroeimogelijkheden.

lunch en diner op de markt van veghel in restaurant brasserie tadaa
leidinggevende bediening

Jij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over het restaurant. De eisen die we hebben zijn met name communicatief sterk en open-minded. Herken jij jezelf daarin? Neem dan snel contact op!

Ons Team

Het verbeteren van deze relatief nieuwe brasserie op de markt van Veghel kunnen we natuurlijk niet alleen. We zijn voortdurend op zoek naar groei en verbeteringen, met als doel om alles uit de franse keuken te halen! Uiteraard met een passende drankenkaart en een uitmuntende bediening.

We zijn open voor zowel lunch als diner, dus flexibele diensten die altijd bespreekbaar zijn. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een 4-daagse werkweek, of een goed in te delen schema aangepast op jouw wensen. Uiteraard wel in overleg.

Is jouw interesse gewekt? Neem dan nu contact op of loop direct even binnen!

Stuur je CV