Beste Tadaa! Gasten,

Wat een genot om te zien hoe jullie enthousiast reageren op de terugkeer van ons befaamde 7-gangen keuzemenu! De weekenden vliegen de deur uit met reserveringen, en we kunnen nauwelijks wachten om jullie te verwelkomen voor een culinaire reis vol smaakvolle hoogstandjes.

🌟 Weekend Success Story 🌟
Hartelijk dank voor jullie overweldigende reactie! De weekenden raken snel vol, dus aarzel niet om snel je tafel te reserveren voor vrijdag, zaterdag en zondag. Laat je verrassen door onze gastronomische festiviteiten en creëer onvergetelijke herinneringen.

📢 Exclusief Weekdag Aanbod 📢
Maar dat is nog niet alles! Als blijk van waardering voor jullie doordeweekse trouw, presenteren wij een exclusief aanbod: het 7-gangen keuzemenu voor slechts €37,50 op maandag en dinsdag! Een unieke kans om jezelf doordeweeks te verwennen met culinaire verfijning. Swipe naar beneden om je tafel te reserveren en geniet van een buitengewone gastronomische ervaring.

🎄 Speciale Kerstbeleving 🎄
Tijdens de kerstdagen hebben we iets bijzonders voor jullie in petto! Naast onze reguliere a la carte menukaart, bieden we ook ons vermaarde 7-gangen keuzemenu aan als een feestelijke optie voor zowel lunch als diner. Let op: de actieprijs van €37,50 is tijdens de kerstdagen niet van toepassing.

Reserveer nu en maak van je maandag, dinsdag én kerstdagen een culinair feest! We kijken er reikhalzend naar uit om jullie te verwelkomen in Brasserie Tadaa! voor een smaakvolle belevenis.

Met gastronomische groeten,

Team Brasserie Tadaa!